Zaključena je lista učesnica na pojedinačnom prvenstvu države u šahu za žene što će se održati u Malinskoj u hotelu “Malin” od 8.-14. svibnja 2017. godine. Iako je pružena šansa širokom krugu šahistica prijavilo se 10 šahistica pa će natjecanje biti održano po Bergerovom sustavu u 9 kola. Švicarski sustav natjecanja koji je prvobitno ponudio Hrvatski šahovski savez ipak se pokazao opravdanim ako zbog ničeg drugog onda zbog učešća Ene Cvitan koja je sa svojih 2281 rejting bodova i prva nositeljica turnira.
Kao što je navedeno u raspisu tehnički sastanak na kojemu će biti izvlačenje startnih brojeva održati će se u nedjelju 7. svibnja 2017. godine u 19 sati u hotelu “Malin, dok je otvaranje prvenstva države u ponedjeljak 8. svibnja 2017. godine u 14,30 sati poslije čega slijedi i prvo kolo u 15 sati. Za sve prijavljene natjecateljice i njihovu pratnju smještaj u hotelu “Malin” u Malinskoj je rezerviran te se mole da se u nedjelju u popodnevnim satima prijave na recepciju hotela.
Pozivamo vas da svojom nazočnošću uveličate početak pojedinačnog ženskog prvenstva države te da na ovim web stranicama pratite tijek natjecanje, “live” prijenos partija i rezultate.